الزامات حکمرانی رسانه‌ای و تنظیم‌گری فضای مجازی

کارگاه الزامات حکمرانی رسانه‌ای و تنظیم‌گری فضای مجازی

میز سیاست‌گذاری رسانه کار خود را در تاریخ 14 مرداد با حضور دکتر سید محمدصادق امامیان رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) و آقای سعد معاونت کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی ساترا و با حضور بیش از 100 نفر از فرهیختگان حوزوی و دانشگاهی و فعالین مجازی در آغاز کرد.

در میز سیاست‌گذاری رسانه، دو گام اجرایی طراحی شد؛ محوریت در گام اول موضوع شناسی و ریشه‌یابی بود که در آن اساسی‌ترین چالش‌های فضای مجازی بررسی شد و در گام دوم ارائه راهکار در قالب بسته‌های سیاستی در جهت حل چالش‌های مطرح شده در میز مدنظر قرار گرفت.همچنین در این میز، دو کاربرگ طراحی شد؛ کاربرگ شناسایی آسیب‌های کلان فضای مجازی و کاربرگ ارائه بسته سیاستی حل چالش میز که ارزیابی شرکت‌کننده‌ها بر اساس این دو کاربرگ صورت گرفت.

مهم‌ترین تمایز رویداد دلیل با سایر رویدادهای مشابه، ارائه کاربرگ بسته سیاستی برای حل چالش میز بود. با توجه به تخصصی بودن این فضا، لازم بود برای این منظور، یک سری کارگاه‌هایی تنظیم شود تا شرکت‌کنندگان با ابعاد مختلف بسته‌های سیاستی در فضای مجازی آشنا شوند. لذا کارگاه‌هایی طراحی شد تا این مطلوب حاصل شود.

در این مراسم، دکتر سید محمد صادق امامیان رئیس سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر (ساترا) به بررسی «الزامات حکمرانی رسانه‌ای و تنظیم‌گری فضای مجازی» پرداختند و ضمن تاکید بر حضور جامعه حوزوی در عرصه حکمرانی فضای مجازی و سیاست‌گذاری رسانه اظهار داشت:

مبانی حکمرانی فضای مجازی، حوزه‌ای است که نیاز به مداخله و هماهنگی حوزه علمیه و ارگان‌های رسانه‌ای دارد. هم چنین است عرصه تصمیمات و سیاست‌گذاری؛ بنابراین لازم است که حوزویان که متصدی علوم دینی هستند، به صورت جدی در این عرصه ورود داشته باشند. البته این مساله یکی از مسائل مشکل در حوزه سیاست‌گذاری است؛ اما این اتفاق شدنی است و لازمه آن این است که از مقام نظر و تئوری به سمت مقام عمل و اجرا برویم.

فیلم کامل این کارگاه را مشاهده نمایید:

جستجو در سایت

فهرست عناوین

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *